2005 Restaurant Buitenlust origineel schilderij door Ed

2005 BUITENLUST ORIGINEEL SCHILDERIJ`

2005 BUITENLUST ORIGINEEL SCHILDERIJ

2005 BUITENLUST ORIGINEEL SCHILDERIJ

SKU: ORS2005
€240,00
(Nog 1 stuks.)
SKU: ORS2005 (Nog 1 stuks.)

€240,00
SKU:

2005 RESTAURANT BUITENLUST, HET ORIGINELE SCHILDERIJ.

De titel van het originele schilderij uit de Oostvoorne serie door Ed van der Hoek. Met recht nostalgisch te noemen. Het is in bepaalde kringen een legendarische HORECA-gelegenheid geweest.

RIJKE HISTORIE

Het gebouw heeft een zeer rijke historie, maar het belangrijkste gegeven voor de kunstenaar zelf is dat het gedurende de jaren zestig, zeventig en tachtig het restaurant van zijn vader was. Ook heeft Ed er zelfs geruime tijd gewoond. In zijn lagere schoolperiode.

LOCALE KUNST

Tot zover even de motivatie voor het maken van dit werk. Het is onderdeel geworden van zijn langzaam maar zeker bekender wordende serie van karakteristieke woningen en andere belangrijke gebouwen met een vleugje geschiedenis in het dorp Oostvoorne. Dus met recht locale kunst. Als subtitel bij de werken van Ed rond deze serie hebben de "Groeten van Vroeger" gekregen. Het behelst een nostalgisch reisje langs de kenmerkende plekken uit zijn jeugd. In ieder geval in de categorie vrolijk.  

OOK EEN SCHILDERIJ VAN JE HUIS LATEN MAKEN?

Dit schilderijtje is per direct leverbaar, maar Ed staat er ook voor open om ook uw huis . Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

CONTACTFORMULIER

Deze 3 producten vind je misschien ook wel interessant:

Plankje maakt deel uit van de "Oostvoorne serie" met print van schilderij Ed van der Hoek 14x14 cm op 18 mm dikte populierenhout met ophang haakje.
€12,50
Genummerde en gesigneerde gicleeprint met beeldafmeting 27X27 cm, oplage 50 stuks. Geprint met Epson Surecolor P7500 op 315 gram Hahnemühle German Etching papier.
€80,00
BUITENLUST : Dubbelgevouwen vierkante kunstkaart blanco en beschrijfbaar aan de binnenkant met envelop. Beschermplasticjes alleen indien hoognodig.
€3,25