Ansichtkaarten

 

Gevouwen, blank en beschrijfbaar aan de binnenkant. Op de achterkant mijn logo, titel, nummer van de ansichtkaart en link naar mijn website voor meer informatie. Een bijpassende envelop is inbegrepen. 
Plastic cellofaan beschermhoesjes, die ik in het verleden om vrijwel iedere kaart was gewikkeld laat ik waar mogelijk weg, om het milieu te sparen. Echter als het regent of wanneer er regen is voorspeld en de ansichtkaart(en) nat kunnen worden, doe ik deze er wel bij. Want een kaart weggooien omdat deze niet meer te gebruiken is is dan ook weer zonde. Daar waar wel plastic gebruikt wordt is deze ook weer van de ppp-variant, die volgens de fabrikanten beter afbreekbaar zijn dan de andere plasticsoorten. ik wil dat graag geloven.

De afmeting van het beeld op de ansichtkaart is 14x14 cm. Met witrandje is die 15x15 cm en de passende envelop is 15,5 x15,5 cm. Als ik de ansichtkaarten verstuur doe ik deze weer in een grotere envelop. Spreekt eigenlijk vanzelf, maar noem het er toch maar even bij. Bij een bestelling volgt een zo simpel mogelijke procedure. Ik streef naar een snelle levering. Edart is echter in de basis een eenmansbedrijf. Geen groot bedrijf. Dus als het soms niet lukt om binnen een dag te leveren dan graag enig begrip. Op dit ogenblik is bijvoorbeeld productie, administratie, expeditie, klantenservice, cathering, design, transport en als belangrijkste schakel de schilderafdeling bemand door 1 en dezelfde persoon. 

Dieren

Kaarten met dieren. We love them. Trouwe viervoeters, kamelen, vogels, en andere vreemde verschijningen uit de dierenwereld van Ed van der Hoek

Dieren

Klassieke auto's

Auto's, uit Duitsland, Zweden, Italië, Frankrijk, oud, nieuw, groot, klein, snel, langzaam, variatie genoeg. Kies je favoriete auto model hier uit de mooie collectie autokaarten van Edart.

Klassieke auto's

Humor

Kaarten met humoristische voorstellingen van gedachten of spreuken vaak uitgesproken door de grappige beesten. Hier en daar zetten de teksten je aan het denken. Verwijzingen naar literatuur en kunst zijn ook terug te vinden. Neem een kijkje op deze pagina en begin alvast maar met lachen.

Humor

Gelegenheden

Voor een verjaardag of zomaar. Er zijn altijd wel leuke kaarten te vinden om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt of dat je stilstaat bij een belangrijk moment in hun leven.

Gelegenheden

Plaatsen

Kaarten met taferelen uit bekende en minder bekende dorpen en steden. Met Roots in Oostvoorne en Brielle kan je deze plaatsen sowieso verwachten maar we komen ook verder van huis.

Plaatsen

Bundels

Voor een verjaardag of zomaar. Er zijn altijd wel leuke kaarten te vinden om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt of dat je stilstaat bij een belangrijk moment in hun leven.

Bundels

Andere collecties