Ansichtkaarten

 

Duik in de levendige wereld van Ed van der Hoek's kunstkaarten, gevuld met vrolijke dieren, klassieke auto's en humoristische situaties. Van katten en honden tot kippen, herten, kamelen en pinguïns. Zomaar een greep. Ervaar de unieke charme van dieren die achter het stuur van klassieke auto's zitten, en ontdek kleurrijke portretten en scènes op boten of vliegend naar de maan. Kijk ook naar de bijzondere kaarten over Oostvoorne de plaats waar Ed opgegroeid is. Elke kaart is dubbelgevouwen met een blanco binnenkant voor je persoonlijke boodschap. Op de achterkant vind je de titel, het logo en een uniek ontwerpnummer, evenals een verwijzing naar de website. Geniet van de vrolijke, kleurrijke en karaktervolle wereld van Ed van der Hoek's kunstkaarten. Bestel vandaag nog en breng een glimlach op het gezicht van elke dierenliefhebber.

Uitgelichte producten

Dieren

Kaarten met dieren. We love them. Trouwe viervoeters, kamelen, vogels, en andere vreemde verschijningen uit de dierenwereld van Ed van der Hoek

Dieren

Klassieke auto's

Auto's, uit Duitsland, Zweden, Italië, Frankrijk, oud, nieuw, groot, klein, snel, langzaam, variatie genoeg. Kies je favoriete auto model hier uit de mooie collectie autokaarten van Edart.

Klassieke auto's

Humor

Kaarten met humoristische voorstellingen van gedachten of spreuken vaak uitgesproken door de grappige beesten. Hier en daar zetten de teksten je aan het denken. Verwijzingen naar literatuur en kunst zijn ook terug te vinden. Neem een kijkje op deze pagina en begin alvast maar met lachen.

Humor

Bijzondere Gelegenheden

Voor een verjaardag of zomaar. Er zijn altijd wel leuke kaarten te vinden om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt of dat je stilstaat bij een belangrijk moment in hun leven.

Bijzondere Gelegenheden

Plaatsen

Kaarten met taferelen uit bekende en minder bekende dorpen en steden. Met Roots in Oostvoorne en Brielle kan je deze plaatsen sowieso verwachten maar we komen ook verder van huis.

Plaatsen

Bundels

Bundels of setjes. Voor een verjaardag of zomaar. Er is altijd wel een leuke kaart te vinden in die serie om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt of dat je stilstaat bij een belangrijk moment in hun leven.

Bundels