kaarten met dierenportretten

KUNSTKAARTEN MET GRAPPIGE EN KLEURRIJKE DIERPORTRETTEN

Ontdek die grappige kleurrijke wereld van dierportretten, met een unieke twist, gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Ed van der Hoek. Deze collectie kunstkaarten brengt deze dieren op die typische Ed-manier tot leven. Huisdieren, boerderijdieren of gewoon dieren. Je zult zeker iets vinden dat je aanspreekt.

Van honden met die typische blikken tot nieuwsgierige katten, en van sierlijke kippen tot rennende koeien, elk portret straalt karakter en levendigheid uit.

Ed van der Hoek staat bekend om zijn karakteristieke stijl, waarbij lijn en kleur samenkomen op een manier die de essentie van elk dier vastlegt. Zijn gebruik van ingewassen gebrande omber creëert levendige details en voegt diepte toe aan elk werk. Elk portret onthult de persoonlijkheid van het dier op een manier die direct herkenbaar is als een creatie van Ed.

Originele Kunst in Kaartvorm

Elk portret is oorspronkelijk geschilderd door Ed van der Hoek en vervolgens gereproduceerd als kunstkaarten van de hoogste kwaliteit. Met aandacht voor detail, kleuren en expressie behouden deze kaarten de essentie van het originele werk.

Kies je Favorieten

Blader door onze collectie dierportretten en kies je favorieten om te verzamelen, te versturen of te delen. De kaarten hebben een standaardformaat van 15x15 cm, zijn dubbelgevouwen en hebben een blanco binnenkant voor persoonlijke berichten. Op de achterzijde vind je het kaartnummer, de titel van het werk en de distributeur, "edart", met een verwijzing naar de website.

Ontdek de wonderlijke wereld van dierenportretten door Ed van der Hoek en breng een vleugje karakter in je kaartgroeten.