ARTIKEL KUSSENGEVECHT ED IN AD !

05 apr, 2022 - Door Ed van der Hoek - (0) -

ARTIKEL KUSSENGEVECHT ED IN AD ! ED Zoekt steun via de Media. Ondersteun Ed in de strijd tegen de ILLEGALE HANDEL. Via GoFundMe. De schendingen zijn op grote schaal en hij is op zoek naar mogelijkheden om zich te kunnen verweren. Daar is wel een behoorlijke financiële basis voor nodig. WIL JE HELPEN ? Doneer dan.

https://www.gofundme.com/f/kussengevecht-de-strijd-tegen-illegale-handel

Het is fijn dat er media-aandacht is gekomen voor mijn lotgevallen. In de afgelopen jaren heb ik er zeer zeker berichten over gepost op de Sociale Media. Maar deze zijn niet meer zo scheutig met het doorgeven ervan. Je zou verwachten dat ze er voor zorgen dat deze berichten daadwerkelijk belanden in de tijdlijnen van diegenen die je graag zou willen bereiken. Mwahhh....  Zo simpel is het dus allemaal niet.

Zoals iedereen inmiddels bij tijd en wijle zelf aan den lijve heeft ondervonden zijn de Social Media een beetje verworden tot SM-apparaten. Letterlijk, want je moet inmiddels wel een beetje van zelfkastijding houden om je erop te begeven. It messes you up! Op Instagram is iedereen nog wel lief voor elkaar, maar dan Twitter, of Facebook.

Daar waar we in de beginjaren gewoon blij werden van het feit dat de inhoud van je berichten fijn en frequent werden gelezen en vrolijk weer verder gedeeld werden. Sommige berichten gingen soms gewoon viraal. Nu anno 2022 is met enig cynisme vast te stellen dat er een ander tijdperk is aangebroken. Een regelrechte haat-liefde verhouding heb ik met SM. Wanneer je nu "je andere vriend of vriendin" wil laten weten, dat je een "dingetje" aan de hand hebt wordt er tegenwoordig fijnzinnig een berichtje bij je meldingen geplaatst met de suggestie dat als je nog meer mensen wilt bereiken je even de knip moet trekken ... Het is eigenlijk een subtiele vorm van corruptie.

Ach voor niks gaat de zon op, die arme bedrijfjes als FB en Google moeten toch ook ergens van leven nietwaar, maar er is dan natuurlijk wel een beetje sprake van uitholling van het woord sociaal. Ik wil de specifieke definitie van het woord best wel opzoeken, maar het betalen van geld zou eigenlijk een wat minder prominente plek moeten krijgen.  

Ik bereikte met sommige berichten soms maar 2 van mijn volgers en dan ook diegenen waarvan men op grond van een zeker algoritme reeds feilloos een inschatting gemaakt dat juist die individuen niet zullen overgaan tot voeren van actie. Dan krijg je een reactie met een boos gezichtje en dan is het bericht weer even uitgeraasd. Je krijgt hierover inzicht wanneer je bijvoorbeeld een advertentie wil plaatsen. Het samenstellen van je doelgroep bijvoorbeeld. Daar zijn suggesties dat je kan "targetten" op mensen die vaak reageren op specifieke berichten. Ik ben verre van specialist op dat gebeuren, maar het geeft een indruk van hoe die Artificial Intelligence te werk gaat met de BigData die wij met zijn allen aan het leveren zijn. Alles gaat zich bijna gedragen als een levend organisme. Nou ja mijn fantasie gaat misschien wel met me op de loop, maar mijn gut feeling zegt me dat ik er niet zo ver naast zit. Wij realiseren ons dit naar mijn mening gewoon te weinig.

Het gegeven kan tot frustratie leiden als je een bericht plaatst. Er volgt soms een regelrechte kater. Is er dan immers niemand die zich ook maar enigszins bekommert om wat jou overkomt?

Ach inmiddels is het in mijn bestaan gewoon een realistisch gegeven geworden. Ik weet het nu gewoon. Het mag nu niet meer gaan leiden tot een depressief gevoel. Het kan ook gewoon omslaan in een paranoïde gemoedstoestand. Het heeft me een behoorlijke tijd gekost voordat het kwartje bij me viel. Sociale media zijn niet altijd je vriend.  

Ook de inhoud van dit bericht zal de bellen doen rinkelen en zal er op grond van de inhoud misschien wel minder naar mijn website verwezen worden. Het is gewoon een wedloop geworden om dit te slim af te zijn. Beter is het om op zoek te gaan naar alternatieve manieren om je boodschap te verkondigen. Dus lieve botjes en algootjes. Jullie zijn al zover in de haarvaten van onze systemen doorgedrongen dat jullie zelfs door jullie ontwikkelaars al bijna niet meer te temmen zijn. Dat gaf Elon Musk, toch ook wel een denkertje, als boodschap aan ons af. Jullie hebben mij er inmiddels al toe gebracht dat ik in soms zelfs onbewust in gesprek ga met een onzichtbare entiteit. Het is eigenlijk wel komisch zelfs en ik hoop echt ook heel erg dat jullie makers jullie ook een gevoel voor humor hebben meegegeven. Hahaha .... Humor versus een machine ?

Maar alles stap voor stap. Eerst de fase om aan te geven wat er met mij gebeurd is de afgelopen jaren. Fase 2 volgt.

https://www.youtube.com/watch?v=-h9RzrzmFYo

Voel je de behoefte om mij met raad en daad bij te staan dan zou ik daar heel erg blij mee zijn. Het hoeft allemaal niet voor niets. Laat maar weten hoe ik je daar in tegemoet zou kunnen komen.

 

ARTIKEL KUSSENGEVECHT ED IN AD !