TERUG AAN HET WERK, WEBWINKEL EN STORE5 WEER OPEN

NA COVID, DE NIEUWE SITUATIE

EXPOSITIE GROENE PASSAGE VOORBIJ TEN GEVOLGE VAN COVID MAATREGELEN

 

Jammer genoeg was het me tijdens de expositie in de Groene Passage niet gegeven om mijn werk voor de volle duur van de geplande periode mijn werk te laten zien. Maar we zetten de expo voort in Store5 aan de Pastorielaan in Oostvoorne, waar mijn werk permanent te zien is. Nu aangevuld met de werken die in de Groene Passage zijn getoond. Vanaf dinsdag a.s. zijn deze werken te zien. 

En deze website heeft inmiddels ook weer mijn volle aandacht. Hier ook een beetje het principe "use it or loose it", want de enige manier om deze goed te gebruiken is om deze een beetje te vertroetelen. Dus bij deze weer een teken van leven. Ach er zijn zoveel plannen en zo weinig tijd lijkt het vaak, maar gestaag werk ik aan nieuwe werken voor de wat ik mijn Oostvoorne-serie ben gaan noemen. Het is de basis voor nieuwe schilderavonturen. Want, en dat is eigenlijk best wel een leuke ontwikkeling, is bij mij de behoefte ontstaan om op deze manier veel meer plaatsgebonden werkjes te maken, zoals bijvoorbeeld deze in opdracht van de Groene Passage. Ik vind het leuk om met een aantal elementen aan het werk te gaan en iets als hieronder uit te broeden. Het werk is uiteindelijk als een kunstcadeautje voor de medewerkers van de GP gepresenteerd en uit de reacties heb ik begrepen dat het in de smaak is gevallen.  

TERUG AAN HET WERK, WEBWINKEL EN STORE5 WEER OPEN