Dibonds

Een dibond is een print op aluminium. EDART levert deze 4mm dik en op 2 maten, 50x50 cm en 100x100cm. Het kleurrijke werk van Ed van der Hoek komt hier heel goed op uit. Een dibond is zeker duurzaam te noemen omdat het lang meegaat, zeer krasvast is en zelfs gewoon buiten kan hangen omdat het waterbestendig is. 

Ieder werk zoals je aantreft in de prints, kaarten en plankjes-sectie is goed geschikt om geprint te kunnen worden en er wordt niets op de kleur ingeleverd. De overbrenging benadert de originele werken soms zo goed dat ze beter worden dan het origineel zelfs. Nou ja met een beetje overdrijving gesteld natuurlijk, maar ik ben altijd zeer blij verrast als ik ze zie. ook zijn ze heel simpel op te hangen en zullen daar ook weinig problemen worden ondervonden. Kortom het is best een hip artikel dat heel goed past bij mijn werken en daarmee ook heel goed in heel verschillende interieurstijlen. Fotografie komt er ook goed tot zijn recht.

Wat kunnen we nog meer vertellen over dit materiaal. ik hoop dat ik het zo goed heb samengevat, maar mocht je vragen hebben dan hoor ik ze natuurlijk graag.