De Edart webshop, de vrolijkste kunstwinkel van Nederland

Kunstkaarten, prints, photografie en schilderijen

Edart is een onderneming op het gebied van kunst. Het omvat een groot aantal disciplines. o.a. het uitgeven van ansichtkaarten, kunstkaarten, het produceren en uitgeven van piezoprints of gicleeprints in gelimiteerde oplage, vrije fotografie, fotografie in opdracht, maken van vrije schilderijen en schilderijen in opdracht.

EDART wordt gerund door beeldend kunstenaar Ed van der Hoek, opgeleid aan de Willem de Kooning academie Rotterdam. 1991-1995. Richting autonome kunsten met specialisaties schilderen en grafiek.

Sinds 1999 is EDART een officiele onderneming. Gedurende 2 jaar part-time, maar sinds 2001 is het een Full-Time onderneming.

Werk van Ed van der Hoek is inmiddels in vele landen bekend en zijn werk is inmiddels op alle continenten aangeschaft. Volgens de statistieken vanaf mei 2009 is zijn werk in alle 52 staten van de Verenigde Staten onder de aandacht geweest. Meer dan 600 verkopen van ansichtkaarten en kleine gicleeprints hebben zich voorgedaan in zeker 35 staten. De google teller op de Etsy site geeft inmiddels 35.000 bezoekers uit 113 verschillende landen aan. Bijna 200.000 paginaweergaves geven aan dat de belangstelling voor het werk zeer sterk groeit.

Sinds februari 2011 is EDART ENTERPRISES zelfstandig actief bezig met de verkoop van kaarten aan de retail in Nederland. Verspreid door heel Nederland zijn er winkels en galeries die mij vertegenwoordigen. Tips over plekken die hiervoor geschikt zouden zijn of aanvragen van retailers hiervoor zijn van harte welkom.

 

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen we die graag!

 

Ga akkoord met de privacy policy