De Edart webshop, de vrolijkste kunstwinkel van Nederland

Kunstkaarten, prints, kunstplankjes, fotografie en schilderijen

 

Edart is een onderneming op het gebied van kunst. Het omvat een groot aantal disciplines. o.a. het uitgeven van ansichtkaarten, kunstkaarten, het produceren en uitgeven van genummerde en gesigneerde gicleeprints in gelimiteerde oplage, vrije fotografie, fotografie in opdracht, maken van vrije schilderijen en schilderijen in opdracht. Sinds enige jaren nu ook de zeer succesvolle unieke kunstplankjes, waarover elders op deze website meer.

EDART wordt gerund door beeldend kunstenaar Ed van der Hoek, opgeleid aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam. 1991-1995. Richting autonome kunsten met specialisaties schilderen en grafiek.

EDART is sinds 1999 als officiele onderneming ingeschreven bij de Rotterdamse Kamer van Koophandel.

Werk van Ed van der Hoek is inmiddels in vele landen bekend en zijn werk is inmiddels op alle continenten aangeschaft. Daarnaast is zijn werk bekend van de fotowebsite Flickr Onder de naam edartr zijn zijn foto's inmiddels 2.000.000 keer bekeken. Daarnaast is Ed vanaf mei 2009 tot oktober 2022 actief geweest op Etsy. De statistieken wijzen uit dat zijn werk in alle 52 staten van de Verenigde Staten onder de aandacht is geweest. En hebben zich in de genoemde periode ook meer dan 5.300 transacties plaats gehad,  De google teller op de Etsy site geeft inmiddels 168.000 bezoeken uit 176 verschillende landen aan. Bijna 657.000 paginaweergaves verdeeld over 80972 gebruiker geven aan dat de belangstelling voor het werk zeer sterk groeide.

Die populariteit heeft echter ook een keerzijde. Maar ook dat zal ik belichten in een apart hoofdstuk.

Sinds februari 2011 is EDART zelfstandig actief bezig met de verkoop van kaarten aan de retail in Nederland en is sinds 2022 een gedeponeerd handelsmerk. Verspreid over heel Nederland zijn er winkels en galeries die mij vertegenwoordigen. Hetzij met kunstkaarten en kunstplankjes. Tot zover even een aantal statistieken

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen we die graag!

 

Ga akkoord met de privacy policy