KALENDERS 2024

KALENDERS 2024

 

DE KALENDERS ZIJN ER WEER !

Breng wat vrolijkheid in 2024

Het wordt zeker weten een knaljaar met deze solide vrolijke kalenders met die ongeevenaarde papierkwaliteit. En een degelijk ophangsysteem. Het is populair gezegd echt geen rotzooi. En natuurlijk met dat kenmerkende Edart karakter. Kleurrijk en vrolijk, al is het soms met een klein rafelrandje, maar ze hebben gemeen dat ze altijd een soort lichtvoetigheid en toegankelijkheid uitstralen. Mensen geven aan dat ze er vrolijk van worden. En vrolijkheid is toch best een fijne gemoedstoestand. 

De kalenders zijn 24 x 44 cm.  Dus ook lekker groot en er is toch ook wel wat ruimte om bij de data wat belangrijke notities te zetten. Feestjes en tandartsbezoeken bijvoorbeeld. 

WELKE KALENDER HET OOK WORDT. DE AFBEELDINGEN VAN DE SCHILDERIJEN VAN ED ZULLEN ALTIJD WEL ZORGEN VOOR DIE GLIMLACH OP JE GEZICHT. 

De verjaardagskalender is tijdloos, Kalenders zijn eigenlijk ook wel gemaakt om iedere maand naar even iets anders te kijken. Gewoon eigenlijk ook qua decoratie iedere keer weer verfrissend. We horen vaker dat de kalenders louter en alleen gekocht worden voor de werkjes die erop staan. Laatst was er iemand die ook de oudere jaargangen wilde verzamelen. Het is natuurlijk door middel van het ophangsysteem en de solide kwalitiet een buitenkans om op een relatief goedkope manier toch te kunnen genieten van de broodnodige vrolijke beelden. We willen soms gewoon even ontsnappen aan de harde dagelijkse realiteit. De feelgood werkjes van Ed helpen je daarbij.  

Uitgelichte producten