Prints

 

SUPERKWALITEIT PRINTS - KUNST VOOR JOUW INTERIEUR

Een Nieuwe Dimensie van Kunst: Nou een groot woord misschien, want er is natuurlijk al heel veel gemaakt in deze kunstwereld, maar onze verzameling hoogwaardige giclée prints zijn echt wel een perfecte manier om kunst in je eigen huis te brengen. Giclée prints zijn bij Ed geen gewone reproducties, maar door de zorg, die hij eraan besteed eerder weer nieuwe gedetailleerde en levendige kunstwerken. Het legt hiermee die ziel van het originele werk vast.

 

WAT ZIJN GICLEE PRINTS ?

Giclée is een verfijnde druktechniek die gebruik maakt van hoogwaardige inkten en speciale printers. In dit geval worden de prints in Ed's atelier geprint op een grootformaat Epson P7500. STATE OF THE ART qua inkten en scherpte. Dit resulteert in prints die rijk zijn aan kleur, diepte en textuur, vergelijkbaar met het originele schilderij. Onze giclée prints brengen de vreugde van kleur en leven in je omgeving. Dat laatste klinkt wat pretentieus, maar het zijn toch deze geluiden die we opvangen. Een Vrolijke Touch In ons assortiment vind je de geliefde hondjes in auto's, kleurrijke hondenportretten en nog veel meer unieke creaties. Elk kunstwerk straalt vrolijkheid uit en weerspiegelt de karakteristieke stijl van Ed van der Hoek. Deze prints zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van vreugde en positieve energie. Ja dat zijn echte volzinnen, rechtstreeks uit het handboek Marketing voor de Massa haha. Af en toe gieren deze teksten uit de bocht, maar soms is het juist wel passend om een paar van deze bloemrijke passages op te nemen in het kader van de lichte absurditeit in het werk van deze voortreffelijke kunstenaar.

VOORBEREIDING OP DE PRINTS

Bijna net zo belangrijk als het uiteindelijke printen zelf is natuurlijk hoe je de originele werken vastlegt. Die printer kan natuurlijk een werk niet uit zichzelf overtreffen. Plat gezegd blijft een slecht schilderij een slecht schilderij en een onscherpe foto een onscherpe foto. Daarom is er in die voorbereiding ook veel aandacht voor het vastleggen van het werk. Dat gebeurt zoveel mogelijk met de beste apparatuur. Denk daarbij aan een professionele camera, want de formaten waarop Ed schildert zijn vaak net te groot voor een scan. Hierbij is het uitlichten van een werk van groot belang. Dat gebeurt ook in eigen atelier. Op een zo hoog mogelijke resolutie. Maar er zijn nog veel meer factoren die moeten zorgen voor dat perfecte plaatje. De nabewerking van de foto is cruciaal in dat eindreslutaat. De beste fotobewerkingsprogramma's worden hierbij ingezet. Daarin zijn ook veel ontwikkelingen gaande, maar Ed heeft in zijn loopbaan al zeer veel ervaring opgedaan, dat al deze zaken door Ed zelf gedaan worden en het proces ervoor zorgt dat er op deze manier geen werken zijn atelier verlaten die niet aan zijn eigen zeer hoge kwaliteitseisen voldoen. 

FORMATEN

Onze giclée prints zijn beschikbaar in het ideale formaat van 27x27 cm. Dit formaat past naadloos in lijstwerk van IKEA bijvoorbeeld. Deze Zweedse reus, waar iedereen misschien wel eens komt biedt lijst met passepartouts met een gat van 29x29 cm. Hierdoor blijft de titel, het oplagenummer en de handtekening van de kunstenaar mooi zichtbaar blijven aan de onderkant. Uiteraard kun je ook kiezen voor ander lijstwerk, maar deze oplossing is voor veel mensen een betaalbare uitkomst. Ideaal in het geval je op zoek bent naar een passend cadeau voor iemand. Hierdoor kun je je eigen lijstkleur kiezen die past bij je interieur.Meer Mogelijkheden: Als je creatief wilt zijn, kun je overwegen om meerdere prints als een 'blokje' samen te stellen, wat een unieke en speelse presentatie creëert. Voor degenen die op zoek zijn naar andere formaten, zoals 18x18 cm, 20x20 cm, 38x38 cm en 48x48 cm, kunnen deze op aanvraag worden besteld. Neem contact met ons op voor prijsinformatie.

EEN UITKOMST

Vakmanschap en Passie, ja dat laatste woord heeft in veel gevallen een uitgeholde betekenis gekregen, maar in de denkwereld van Ed is niks uitgehold. Ook met zijn begeleidende teksten gaat niks op de automatische piloot. Het stukje kunst dat in jouw huis zal hangen is echt door Ed's handen gegaan en hij hoopt dat jij dat ook zo zal ervaren. Het zijn zeer zeker werken met een ziel. Slechts in het geval het ook echt door Ed zelf gemaakt is en ingewijden weten dat dit niet altijd het geval is. Met deze prints met die titel, het oplagenummer, de handtekening en zijn naam aan de rechterzijde geven je de verzekering met een echte Ed te maken te hebben. In potlood allemaal. Bestel met een gerust hart Jouw Giclée Print: Voeg een vleugje levendigheid toe aan je leefruimte met onze vrolijke giclée prints. Bekijk ons assortiment. Elke print vertelt een verhaal en brengt een stukje van Ed's kunstwereld naar jouw omgeving.Of je nu een hondenliefhebber bent, een fan van levendige kleuren of gewoon op zoek bent naar een uniek kunstwerk, onze giclée prints bieden een reis door de kunstwereld van Ed van der Hoek,

Dieren

Kaarten met plaatsen

Dieren

Humor

Prints met humor.

Humor

Gelegenheden

Prints voor gelegenheden.

Gelegenheden

Voertuigen

Gicleeprints met voer-en vaartuigen. Honden en katten in auto's.

Voertuigen