Expositie Ed van der Hoek in Groene Passage Rotterdam

EXPOSITIE ED VAN DER HOEK IN DE GROENE PASSAGE IN ROTTERDAM

In de Groene Passage aan de Mariniersweg in Rotterdam kun je nog tot en met 17 januari 2022 deze mooie expositie bezoeken tijdens de openingsuren van dit winkelcentrum voor de bewuste shoppers. Dit keer een mix van Ed's kleurrijke originele werken, een groot aantal prints op aluminium en kleine qua kleur iets meer ingetogen aquarellen. 

Het is inmiddels de derde expositie in de Groene Passage. De Groene Passage is niet specifiek ingericht als een traditionele galerie. Dat heeft uiteraard voor en nadelen om met een bekende voetballer te spreken. Een voordeel is dat de expositie hierdoor laagdrempelig is en de bezoekers van het Spirit Restaurant en de ruimtes waar cursussen worden gegeven op een spontane manier kennis kunnen nemen van het werk van de in Oostvoorne geboren en getogen kunstenaar Ed van der Hoek.  Zijn werk is kleurrijk en zo op het oog vrij toegankelijk, maar er zitten voor de goede verstaander toch zeker ook meer intellectuele en spirituele lagen in het werk verstopt. Dat is wel zo prettig. En als dat dan gepaard gaat met een glimlach is dit voor zowel bezoeker als kunstenaar een zeer welkome bijkomstigheid.  Een nadeel is misschien dat indien er interesse mocht bestaan voor een bepaald werk het even zoeken is naar de galeriehouder en daartoe kun je je eventueel wenden tot de balie van de Gimsel Supermarkt beneden in de hal, maar je kan ook direct contact met Ed opnemen om verdere afspraken te maken over de mogelijkheden. U kunt eventueel mobiel contact met Ed opnemen op 06-25018553 of ook gewoon een e-mail sturen naar edart@me.com of via het contactformulier op deze website. Manieren genoeg om toch in contact te komen. 

Expositie Ed van der Hoek in Groene Passage Rotterdam Expositie Ed van der Hoek in Groene Passage Rotterdam Expositie Ed van der Hoek in Groene Passage Rotterdam Expositie Ed van der Hoek in Groene Passage Rotterdam Expositie Ed van der Hoek in Groene Passage Rotterdam