REVIEWS EDART EN OVER ETSY

17 mrt, 2022 - Door Ed van der Hoek - (0) -

REVIEWS EDART webshop op ETSY-platform. Een oerhollandse opvatting is het aloude "doe maar gewoon ...", 'Wij" zijn of waren niet zo van het van de daken schreeuwen van de eigen verdiensten ofwel het jezelf een veer in je reet steken. Dus moet ik het anderen maar laten vertellen. Ik ben hier best wel trots op.

REVIEWS EDART webshop op ETSY-platform.  https://www.etsy.com/nl/shop/Edart#reviews 

Een oerhollandse opvatting is het aloude "doe maar gewoon ...", 'Wij" zijn of waren niet zo van de "American Way". Wij zijn zogezegd niet zo van het van de daken schreeuwen van de eigen verdiensten ofwel het jezelf een veer in je reet steken. Dus noem het maar valse bescheidenheid als ik het anderen maar laat vertellen. Ik ben hier best wel trots op. 

Ik maak het Google of welke zoekmachine dan ook af en toe best wel lastig. Want waar verkoopt Ed zijn kunst ? Nou het is op zich best wel simpel. Voor mijn long-time internationale fans is Etsy gewoon zeer geschikt. Ik heb daar sinds 2009 al een online webshop. Met deze website www.edart.nl richt ik mij vooral op de NL-markt.  In een ander draadje zou ik wel wat dieper in willen gaan op dat fenomeen Etsy, maar in het kort dit bericht erop neer, dat ik hier op mijn nederlandstalige Edart website geen mogelijkheden heb om reviews te plaatsen. Het moet tegenwoordig uitbesteed worden om nepreviews tegen te gaan. Ook wel weer dubbel. Enerzijds is er natuurlijk dat legertje klikkers ten voordele van de website, maar het kan ook zomaar zo zijn dat er een partij is die iemand's nering niet helemaal gunt.  Die gaat dan vol op het orgel gaan om iemands handeltje volledig de vernieling in te helpen. Het maakt het begrip review meteen uitgehold. Ik heb serieus waar wel eens een review gezien over sierkussentje dat zo lekker zat en waarvan de pasvorm perfect was. En dat het in diverse maten verkrijgbaar was. Van maat S t/m 3XL. 

Nou ja ter zake maar weer. Om een indruk te geven van mijn inspanningen om jullie als klant goed te willen bedienen kun je hierbij doorlinken naar mijn Etsy-review-pagina. Mijn laagste review is 1x 4 sterren, maar 1163 keer 5 sterren. Waarom ik in godsnaam een keer 4 sterren heb gekregen moeten jullie zelf maar opzoeken. Ik ben er nu nog kapot van : ) Ik kan dat gewoon niet handlen. 

Nou ik wilde dit bericht even kwijt in het kader van zelfhulp, want die populariteit heeft gewoon ook zijn neveneffecten.  Het is niet alleen voor mij een signaal dat mijn werk gewaardeerd wordt, maar ook van die godvergeten gelukszoekers die op grond hiervan ook wel een graantje mee willen pikken. Maar dat is weer een ander verhaal. Toch wil  ik dat de komende tijd ook met u gaan delen. Ik ben er lang genoeg zwijgzaam over geweest. 

 

REVIEWS EDART EN OVER ETSY