STORE5 MOET HAAR DEUREN SLUITEN

STORE5 SLUIT HAAR DEUREN.

We zijn met zijn allen een beetje aangedaan. Ruim 7 jaar hebben wij op deze locatie mogen verblijven op basis van gebruiksleen van een leegstandsbeheerder. Het pand is van eigenaar veranderd en dat betekent inderdaad het einde van het bestaan van onze mooie winkel. Op dit moment is het ons niet bekend wat de nieuwe bestemming van het pand zal zijn. Maar het is zeker dat wij niet in die nieuwe plannen opgenomen zijn. 

VEELZIJDIGE WINKEL HOUDT OP TE BESTAAN 

Het pand moet per 8 september bezemschoon opgeleverd worden.We zijn ons aan het beraden hoe nu verder uiteraard. Het is jammer allemaal, want iedereen was het erover eens dat het een unieke winkel was. Langzaam maar zeker kregen we ook regionale bekendheid met die mooie mix. Galerie, winkel, cadeaushop en ook wel een beetje ontmoetingsplaats. Maar zeker ook een plek die ook het dorpsbeeld een wat leefbaarder aanzicht gaf. Rondom ons was er al een kaalslag gaande met steeds meer winkelpanden die leeg kwamen te staan. Maar goed, het kan dus ook gewoon zo zijn dat er een mooie winkel voor in de plaats komt, maar het is nu nog even giswerk. Wij denken zeker nog aan een doorstart en in dit stadium zijn alle tips tips en ideeën welkom. Uiteraard hopen we in augustus nog wel een staartje mee te pakken van de toeristen in ons dorp en nog van de mensen van wie we vooralsnog afscheid moeten nemen. Het is even niet anders. 

DOORSTARTEN 

Online blijft het bijvoorbeeld nog wel mogelijk om online nog via de website van Ed de bekende kunst van zijn hand aan te kopen. Denk aan zijn plankjes, kaarten, prints en ook zijn originele schilderijen. Maar dit kan natuurlijk nooit echt tippen aan die hele echte winkel, maar het blijft een alternatief totdat we weer een nieuwe locatie en een nieuwe formule hebben gevonden. Misschien dat we de online activiteiten voor de andere deelnemers wat meer op gaan pakken, maar ook dit is afhankelijk van de ontwikkelingen de komende tijd.Maar al met al zijn we een groep volhardende positief gestemde ondernemers, die zich niet bij de eerste de beste tegenslag laten ontmoedigen. We zijn trots op de manier waarop we de laatste jaren samen iets heel moois hebben neergezet. Wij hebben geleerd hoe waardevol het is om een vriendschappelijke samenwerking aan te gaan. Ik weet bijna zeker dat u later weer van ons zal gaan horen. Voor nu is het gewoon nog even lastig ?  We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Er zijn wel een aantal opties.