2018 - 2023 MIJLPAAL 25X OOSTVOORNE PLANKJES

25 KEER OOSTVOORNE SERIE VAN ED VAN DER HOEK

Mijn Oostvoorne-serie. Half juni was er EEN MIJLPAAL. 25 schilderijen in 5 jaar dus. Ik ben altijd aan het kijken of er een feestje te vieren valt en "bingo". Ik kwam er achter dat ik mijn 25ste werkje had gemaakt. Mensen die een beetje bekend zijn met mijn werk als kunstenaar weten dat ik van deze schilderijen ook afgeleide producten maak in de vorm van Kunstplankjes, zoals ik ze ben gaan noemen. Er zijn mensen die deze printjes op hout zijn gaan verzamelen. Maar ze zijn ook bij uitstek geschikt om ze cadeau te doen. Ze zijn 14x14 cm qua beeld en de dikte van het mooie lichte populierenhout waarop deze afbeeldingen gehecht worden is 18 mm. Wil je hier meer over weten, dan kan dat natuurlijk door naar mijn website te gaan. Daar valt, zo weten ze bij wc-eend, nog veel meer te genieten. 

BLOKJES MAKEN

Ik ben altijd bezig geweest om verbanden en eenheid te zoeken. Sommigen noemen het een afwijking, maar ik vind het een fijne bezigheid. Vergelijk het met puzzelen. Altijd lekker om dat laatste stukje te leggen. Zo ook met deze kunstplankjes. Deze hebben aan de achterkant een mooi verzonken dopje waarmee de plankjes superstrak op een muur gehangen kunnen worden. Ik zal er nog wel eens een berichtje aan wijden. Degenen die mij al langer volgen weten dat ik ook met mijn werken buiten deze serie altijd blokjes maak. Vind je het een leuk idee om zelf ook met een aantal van deze plankjes een groeiend kunstwerk te maken dan moet je me even een berichtje sturen. Dan kan ik ook een mooie korting geven op zo'n totaalaanvraag zoals ik het nu maar even noem. Ik ben eigenlijk altijd wel bezig om te kijken hoe ik het beste bundels kan maken en deze als totaalkunstwerk aan te bieden. Ik kom uiteraard af en toe tijd tekort, maar lijkt het je wat dan sta ik hier voor open. Dan maken we samen een prachtig blok. 25 plankjes. Je hebt eigenlijk alleen maar 25 spijkertjes of schroefjes nodig en deze dan in een grid op de muur te bevestigen. Of misschien een plank om ze op te bevestigen. En voila. Een nostalgisch reisje door Oostvoorne is begonnen. 

CONTACTFORMULIER HIERONDER

Om het wat makkelijker te maken heb ik hieronder mijn contactformulier gezet. Het wijst zich vanzelf.

Ga akkoord met de privacy policy