DIE LEUKE EDART KALENDERS 2024 NU WEER VERKRIJGBAAR

PERFECTE KUNSTCADEAUTJES

DIE LEUKE EDART KALENDERS 2024 NU WEER VERKRIJGBAAR. Perfect kunstcadeautje. Of om gewoon zelf aan te schaffen. Nu eens even niet die digitale agenda, maar gewoon ouderwets een gezellige kalender aan de muur. En dan nog eentje waar je in de regel gewoon even blij van wordt. 

PUZZELEN

Zo aan het einde van 2023. Klaas wordt Claus en de winter komt eraan. Traditioneel komen dan bij mijn de kriebels om weer een paar mooie kalenders te maken. Eigenlijk moet ik dan al in de vroege herfst beginnen, maar ik heb dan nog de schone illusie dat ik er dat jaar nog wel een aantal nieuwe werken voor op die kalender zou kunnen maken, maar dat is gewoon, zo moeten we achteraf constateren niet gelukt. En dan wordt het samenstellen af en toe een  behoorlijke puzzel. Ik heb het afgelopen jaar nog wel originele werken gemaakt maar die passen dan juist weer niet in het thema. ... Wel werk met mijn nieuwe lijn huisjes in die specifieke stijl, maar dan net weer niet binnen Oostvoorne, waardoor je deze kalender dan weer niet de Oostvoorne kalender mag en kan noemen ... Het is maar goed dat je op die momenten niet in mijn hoofd kan kijken want dat is gewoon een bende. Daar is mijn linkerhersencel dan gewoon in gevecht met die rechter. Logica versus spontaniteit. Het is me een stelletje. 

LUCTOR ET EMERGO

Maar ze zijn er dus uitgekomen, die Luctor et Emergo, die twee celletjes. Dus hierbij presenteer ik de DRIE 2024 kalenders. Het is op dit moment nog een PRE-SALE, want ik ga de kalenders met behulp van een Print-on-demand methode laten maken. Daarover heb ik afspraken gemaakt met de drukker.

De jaren hiervoor heb ik de vraag overschat. 2 jaar geleden Covid, waardoor ik in onze winkel ineens bleef zitten met een enorme stapel en dat wilde ik afgelopen jaar niet tegenaan lopen en toen had ik er gewoon ineens te weinig. Dus daarom nu gekozen voor die voorverkoop zodat ik een beetje een indicatie heb met betrekking tot de vraag.

LEVERING ROND 20 DECEMBER

De belofte om ruim voor de Kerst te leveren is hiermee ook gedaan.De verwachting is rond de 20ste december. Over het algemeen voldoende om ze op tijd bij u thuis te kunnen leveren voor het geval ze onder de kerstboom moeten.

In ieder geval zijn er op dit moment 3 verschillende jaarkalenders 2024 te bestellen.

OOSTVOORNE KALENDER 2024 - https://www.edart.nl/kalenders/alle/edart-jaarkalender-2024-oostvoorne.html

VOLVO KLASSIEKER KALENDER 2024 - https://www.edart.nl/kalenders/alle/edart-klassieke-volvo-jaarkalender-2024.html

MIX KALENDER 2024 - https://www.edart.nl/kalenders/alle/edart-kalender-2024-mix.html

 

BEZORGKOSTEN

DE AFMETINGEN VAN DE KALENDER ZIJN 24X44 CM. Dat past niet in de brievenbus en helaas val je dan in de categorie regulier postpakket.

DE PRIJS VOOR DE KALENDER IS EXCLUSIEF BEZORGKOSTEN. DIE ZIJN VOOR EEN REGULIER POSTPAKKET MOMENTEEL 7,25 EURO