HOORZITTING QUANZHOU COURT MBT COPYRIGHT ED VAN DER HOEK

HOORZITTING QUANZHOU VOOR ONBEPAALDE TIJD UITGESTELD

IN het Chinese QUANZHOU zou op 24 APRIL 2023 de eerste HOORZITTING met betrekking tot de inbreuken op het werk van de Nederlandse kunstenaar Ed van der Hoek plaats vinden. Echter vlak voor de aanvang ervan is deze hoorzitting op verzoek van de gedaagden UITGESTELD ! De motivatie is op dit moment niet bij mij bekend. 

 

Deze zou op 24 April 2023 plaatshebben. Echter bericht via het Nederlandse tak van het C.E.L.F.  is dat de eerste hearing in het Chinese Quanzhou in de Provincie Fujian voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Dit is gebeurd op verzoek van de advocaten van de gedaagde partij.

Of dit goed of slecht nieuws is hangt uiteraard af van de motivatie waarom hiertoe besloten is. Dat is op dit moment slechts speculeren. Voor mij en voor de advocaten die me vertegenwoordigen is het van groot belang dat mijn zaak meer aandacht en bekendheid in de media krijgt. Dat is nu ook steeds vaker simpelweg stroperig tenzij uiteraard tegen een fikse vergoeding. Contacten met de kranten lopen moeizaam. Bij de redacties van deze kranten worden geen 06 nummers afgegeven en de enige mogelijkheid is soms een e-mail te sturen.

Het laat zich raden dat deze e-mails tot op dit moment simpelweg niet beantwoord worden. Het past wel in het rijtje tegenwind.

Uiteraard zou ik via mijn webwinkel met de titel de vrolijkste webwinkel met de vrolijkste kunst graag juist op dat vrolijke vlak meer nieuws brengen, want ik ben mijn eigen riedeltjes natuurlijk inmiddels ook wel spuugzat aan het worden, maar niets doen is ook geen optie. We gaan het niet opgeven. Water is harder dan rots en het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen zijn bekende oud-chinese spreekwoorden.

Ik blijf alle vertrouwen houden in de Chinese rechtspraak. Het heeft geen zin om hiermee kostbare energie te verliezen. Tai Chi betekent meebuigen met voor-en tegenspoed. Nou tot zover even een paar passages uit mijn zelfhulpboeken : )