Edart voor retailers

Edart voor retailers

Edart voor retailers. Verspreid door Nederland biedt Edart zijn vrolijk makende kaarten en kunstplankjes aan met het werk van de in Oostvoorne geboren en getogen Ed van der Hoek. Heeft u interesse om in uw winkel deze kaarten te gaan verkopen ? Neem dan gerust contact met Edart op en we sturen u dat leuke "lokdoosje". Met daarin een paar samples van de kaarten en zo'n kunstplankje als hieronder afgebeeld. 

Waarom zou u als winkel de kaarten willen ? Kaarten blijken toch een heel leuk aandenken aan iets, een bezoekje of een begeleidend schrijven bij een cadeau. Zelfs bij het geven van een envelopje met geld aan de kinderen bijvoorbeeld. Daar zoeken mensen ook vaak een passende kaart bij. Ik noem maar even een paar dingen. Maar ook is in de praktijk gebleken dat het voor niet branche-eigen winkels een hele goede manier is gebleken om toevallige passanten buiten de winkel over de drempel te helpen. Door het vrolijke en toegankelijke karakter van de kaarten raken mensen in een wat relaxtere gemoedstoestand en dat helpt echt om beter contact te kunnen leggen met een potentiele klant. Zomaar een constatering van een winkelier. Ook spreken de kaarten qua onderwerpen zowel mannen, vrouwen als kinderen aan.

 

Hieronder een overzicht van een standaard gevulde kaartenmolen. Voor de inkoopsprijzen moet u me op dit moment nog even een mail sturen via webwinkel@edart.nl . Deze zijn op dit moment zonder inloggen bij mij aan te vragen. Ook geef ik u natuurlijk graag alle mogelijke informatie. Wij zijn een kleine organisatie. Maar juist daardoor flexibel en wendbaar. 

Molen

 

Kaarten Vakken Bestellen Prijs molen
216 kaarten (Meer per vak is mogelijk tot max 10 stuks per motief) Staande molen met 36 vakken Minimaal 6 exemplaren per motief of vak. Kosten molen € 75,- ex. BTW. Molen kan retour na gebruik.

Aanvullende informatie

Let op!

- Per vak en bijbestelling minimaal 6 exemplaren per motief
- Molen kan retour na gebruik. Per jaar aftrek van € 15,-, Dus na 1 jaar 60 euro retour, na 2 jaar etc…

Producten

Item Materiaal Prijs particulier Prijs retailers
Kaart Dubbel 15x15 cm € 3,25 adviesverkoop incl. btw Neem contact op.
Kerstkaarten Dubbel 15x15 cm € 3,25 adviesverkoop incl. btw Neem contact op.

Meld je aan als retailer

Ga akkoord met de privacy policy